Ett spännande uppdrag på Ambassaden i Luxemburg

Hej ! Svenska Ambassaden i Luxemburg söker genom Svenska kockars förening kvalificerad Kock för event i Luxemburg den 28 Januari 2020 där man i samarbete med lokal restaurang ansvarar för en trerätters bankett för ca 200 gäster med Tema ” Nobelfest ” med nordiska råvaror och gärna med en tanke på nordisk matkultur. Den menyn sätter ansvarig kock ihop, gärna i samarbete med nordiska producenter. De ser gärna att meny kan serveras på den lokala restaurangen under resten av veckan och att ” Kocken ” ansvarar även för detta.

Detta är i samarbetet mellan de nordiska ambassaderna till Luxemburg: Sverige, Danmark, Finland och Norge. De står för resa, boende och uppehälle samt arvode som utgår efter överenskommelse

Intresseanmälan med referenser görs till Kansliet på Kansli@svenskakockarsforening.se  senast Fredagen den 13 december 2019.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.